Adres

Van der Meer & van Tilburg

Hardwareweg 30

3821 BM Amersfoort

+31 (0)33 303 07 23

E info@innovation.nl

KvK 06056595

 
Partners in:
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Home
organisatie.jpg
Innoveren – Creatieve oplossingen

Innoveren vraagt om kennis, inzicht, energie, doorzettingsvermogen en nog belangrijker: creativiteit. Wij helpen uw organisatie bij het zoeken naar creatieve oplossingen voor interne en externe vraagstukken.

 
Innoveren – De toekomst naar je toe halen
Kansen zien en benutten. In de markt en in nieuwe technologie. Grondstof voor verdedigbaar concurrentievoordeel. Wij helpen u dit te realiseren.
 
Innoveren – Samen in projecten

Partner voor het structureel versterken van regio’s, branches en sectoren. Resultaat gericht, goed gefinancierd, strak geleid en correct afgerond. Wij hebben de ambitie uw strategische partner te zijn.

 
Innoveren – Mensenwerk
Mensen vormen het hart van elke organisatie. In kaart brengen van kennisbehoeften in branches. Samen met kennisinstellingen daarin voorzien. Ontwikkelingsbehoeften van medewerkers afgestemd op die van uw bedrijf.
 


Nieuws
The Entrepreneurship Battle!
Heb jij ondernemersambities? En heb jij een steengoed idee maar is het nu tijd om vorm te gaan geven aan je businessplan? Twijfel niet langer en meld je aan voor de...
Erasmus voor jonge ondernemers
Erasmus voor jonge ondernemers is een uitwisselingsprogramma voor ondernemers dat gefinancierd wordt door de Europese Unie. Het biedt nieuwe ondernemers de kans in...
Crowdfunding: een waardevolle aanvulling op de co-financiering van innovatie
Flexchair vroeg Van der Meer & van Tilburg om mee te denken hoe zij de Flexchair 2.0, een innovatief Internet-of-Things-concept, konden financieren.