banner_small_climbing.jpg
Adres

Van der Meer & van Tilburg

Hardwareweg 30

3821 BM Amersfoort

+31 (0)33 303 07 23

E info@innovation.nl

KvK 06056595

 
Partners in:
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Home > Nieuws > Helpt u ons de nieuwe Water Innovation Quick Scan te verbeteren?
Helpt u ons de nieuwe Water Innovation Quick Scan te verbeteren?

Van der Meer & van Tilburg is momenteel betrokken bij een Europees project, genaamd Innowater, waarin diverse tools worden ontwikkeld om de commercialisatie van nieuwe watertechnologieën te stimuleren. Voor een van deze tools zijn wij op zoek naar ondernemers die deze voor ons willen testen.

 

Met de Water Innovation Quick Scan (WIQS) kunnen bedrijven uit de industriële sector een inschatting maken of er bij hen verbeteringen op het gebied van water mogelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan de kosten van water, het zuiveren van afvalwater, het hergebruiken van water, etc.  De tool is in de testfase, waarin wij onderzoeken of de tool begrijpelijk is en de juiste informatie geeft. De tool is qua vormgeving nog niet af. Bent u een innovatief bedrijf in de industriële sector en helpt u ons graag door uw mening te geven over deze tool op het gebied van watergebruik in uw bedrijf? Volg dan onderstaande instructie.

 

Instructie

  1. Download hier de Water Innovation Quick Scan.
  2. Sla het bestand op uw computer op.
  3. Open het excelbestand en klik op “inhoud of macro's inschakelen” (indien nodig).
  4. Vul de tool in.
  5. Op de laatste pagina krijgt u een advies waar voor uw bedrijf mogelijk kansen liggen op het gebied van water.
  6. Indien u naar aanleiding van de quickscan opmerkingen heeft, horen wij deze graag. Wilt u uw feedback sturen naar Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken  ?

Wij danken u van harte voor uw bijdrage.