banner_small_searching.jpg
Adres

Van der Meer & van Tilburg

Hardwareweg 30

3821 BM Amersfoort

+31 (0)33 303 07 23

E info@innovation.nl

KvK 06056595

 
Partners in:
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Home > Nieuws > Innoveren met business modellen:
Innoveren met business modellen:

De waarde voor de klant staat centraal. Bij innoveren denk je al snel aan technische innovatie: het ontwikkelen van een nieuw product of productieproces. Maar hoe zit het met de waarde die uw bedrijf biedt met deze technologie? Wat heeft een klant hier nou aan? Waarom kiest hij voor u, en niet voor iemand anders?

 

Innoveren is niet alleen nieuwe producten bedenken, maar ook het bereiken van de klanten met de juiste waardepropositie. Het gaat erom in welke behoefte u voorziet, hoe u deze behoefte in een praktische en betaalbare oplossing vertaalt en hoe & wie vervolgens bereid is hiervoor te betalen. Dit geldt niet alleen voor nieuwe producten, maar ook voor bestaande. Misschien hebt u wel een technologie in huis waarmee u een wezenlijk probleem oplost voor een geheel nieuwe markt.

 

Van der Meer & van Tilburg kan u helpen bij het definiëren van de waarde van uw product, dienst of technologie voor uw klanten. Op basis hiervan vult u samen met ons het gehele business model in. Wie zijn cruciale partners in het proces? Wat is de betaalstructuur? Hoe kunt u uw tussenpersoon helpen de eindgebruiker te bereiken? Etc. Wij d oen dit op basis van de zgn. Business Proposition Toolkit, die wij in een Europees consortium hebben ontwikkeld. Het eindresultaat is een concreet actieplan waarmee u de commercialisatiefase zo kansrijk mogelijk inricht.

 

bmInteresse? Neem contact met ons op. Wij denken met u na welke modules van de Business Proposition Toolkit op dit moment het belangrijkst voor u zijn. Ook onderzoeken we of er alternatieve financieringsmogelijkheden zijn om onze dienstverlening betaalbaar te maken. Contact legt u per mail via  Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken of per telefoon op 033-3030723