banner_small_high.jpg
Adres

Van der Meer & van Tilburg

Hardwareweg 30

3821 BM Amersfoort

+31 (0)33 303 07 23

E info@innovation.nl

KvK 06056595

 
Partners in:
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Home > Nieuws > INNEON – Investeerder gezocht
INNEON – Investeerder gezocht

Van der Meer & van Tilburg is project partner in the project INNEON. Dit project is gestart in februari 2014 en wordt gefinancierd door de Europese Unie. Het doel van het project is het vergroten van de beschikbaarheid van financiële middelen voor bedrijven die zich richten op eco-innovaties.

 

Het doel is enerzijds het ontwikkelen van een Europees netwerk van investeerders die zich ook richten op eco-innovatieve bedrijven. Anderzijds is het project erop gericht eco-innovatieve bedrijven te coachen op het gebied van de zogenaamde investor readiness.

 

Een van de grootste barrières voor de groei van eco vriendelijke bedrijven is de toegang tot voldoende kapitaal. Financiers en investeerders hanteren veelal dezelfde investeringsfilosofie voor eco-vriendelijk bedrijven als voor elk ander bedrijf. Toch worden ze vaak als risicovolle investering gezien. De uitdaging is om het bedrijf zodanig te presenteren dat het een interessante optie is om in te investeren. Drie zaken zijn van groot belang daarbij:

  1. Relevant intellectueel eigendom
  2. Potentieel grote markten voor de producten/diensten
  3. Adequate ondernemersvaardigheden

Een attractief investeringsvoorstel vraagt zorgvuldige voorbereiding. INNEON kan daarbij van dienst zijn. Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u contact opnemen met Van der Meer & van Tilburg.

Tel.: 033-3030723 of Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken

inneon

Foto: Het INNEON team tijdens de kick off bijeenkomst in Brussel.