banner_small_searching.jpg
Adres

Van der Meer & van Tilburg

Hardwareweg 30

3821 BM Amersfoort

+31 (0)33 303 07 23

E info@innovation.nl

KvK 06056595

 
Partners in:
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Home > Nieuws > Crowdfunding: een waardevolle aanvulling op de co-financiering van innovatie
Crowdfunding: een waardevolle aanvulling op de co-financiering van innovatie

Flexchair vroeg Van der Meer & van Tilburg om mee te denken hoe zij de Flexchair 2.0, een innovatief Internet-of-Things-concept, konden financieren.

 

Als onderdeel van een bredere financieringsstrategie werden opties als aandelenkapitaal en subsidies overwogen en werden diverse aanvragen gedaan. Tevens ontwikkelde Van der Meer & van Tilburg de crowdfunding-campagne voor de Flexchair 2.0, waarmee Flexchair de ontwikkeling kan financieren van de chip en app voor hun slimme zitoplossing.alt

 

De originele Flexchair wordt al door meer dan 1800 rugpatiënten dagelijks gebruikt om actiever te zitten. Hiermee werken zij aan sterkere diepe rugspieren en een betere "Core Stability": een sterkere romp, waardoor je los van fysieke beperkingen blijft en productiever werkt en sport. Flexchair wil nu een nieuwe, slimme oplossing te ontwikkelen zodat niet alleen rugpatiënten, maar iedereen zijn zitgedrag kan verbeteren. Door middel van een nieuwe sensor en een app worden gebruikers proactief ondersteund om nog actiever met een beweeglijke rug bezig te zijn, zonder dat het hen van de dagelijkse bezigheden afleidt.

 

Wilt u ook helpen om steeds meer mensen bewegend te laten zitten en daarmee de maatschappij gezonder en energieker te laten zijn? We zouden het erg leuk vinden als u de campagne steunt via www.doorgaan.nl/flexchair. Bovendien profiteert u van een waardevolle tegenprestatie van de ondernemer.

alt

Wilt u ook meer informatie over de kansen van crowdfunding voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op