banner_small_high.jpg
Adres

Van der Meer & van Tilburg

Hardwareweg 30

3821 BM Amersfoort

+31 (0)33 303 07 23

E info@innovation.nl

KvK 06056595

 
Partners in:
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Home > Nieuws > Brochure "Guide to exploitation of PVD"
Brochure "Guide to exploitation of PVD"

 PVD (Physical Vapour Deposition) is een techniek die wordt gebruikt om fysisch dunne laagjes van bepaalde materialen op oppervlaktes aan te brengen door dampafzetting. In het kader van het zgn. Flexicoat project (6e kaderprogramma van de EU) werkt een Europees samenwerkingsverband bestaande uit bedrijven, research instellingen en brancheverenigingen, aan het verbeteren van de toegankelijkheid van deze technologie voor het Midden- en Kleinbedrijf.

 

alt

Als onderdeel van de disseminatie en valorisatie activiteiten in het project voerde Van der Meer & van Tilburg een roadmapping proces uit. Dit roadmapping proces heeft onder andere geleid tot een brochure "Guide to exploitation of PVD " waarin staat uitgelegd op welke wijze PVD geëxploiteerd kan worden door het MKB. Belangstellenden kunnen de brochure bij ons aanvragen.

 

De ontwikkelde kennis is beschikbaar voor kennisoverdrachtsprojecten. Bedrijven die daar gebruik van willen maken kunnen contact opnemen met Arjan de Bruin, Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken .