Participatie in Greenovate

Greenovate! Europe bundelt de deskundigheid van technologie ontwikkelaars en draagt deze kennis snel en succesvol over naar Europese en internationale markten. De deelnemers aan Greenovate! Europe zetten zich in voor een Europa dat excelleert in eco-innovatie. Ook Van der Meer & van Tilburg maakt deel uit van dit samenwerkingsverband.

Greenovate! Europe is de enige organisatie in Europa waar innovatie spelers op deze wijze hun krachten bundelen voor branches en bedrijfssectoren. Een select gezelschap bestaande uit de belangrijkste spelers uit de eco-innovatie waardeketen bereiken door samenwerking synergie in technische, organisatorische, beheersmatige of financiële expertise bij groene innovaties.

Bovendien blijkt dit effectieve Europeese netwerk heel geschikt te zijn voor op maat gemaakte partnerships, internationalisering en het creëren van nieuwe kansen voor bedrijven, clusters, brancheorganisaties en overheidsinstanties. Alle leden hebben een sterke focus op energie- en milieutechnologieën en daaraan verwante diensten.

Groene innovatie is in veel gevallen zeer lucratief voor bedrijven. Als u geïnteresseerd bent in het benutten van de mogelijkheden en gebruik wilt maken van onze ervaringen en mogelijkheden voor (Europese) samenwerking, neem dan contact met ons op.

Image